Επικοινωνία

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα και αποτελεσματικότερα.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην KAFSIS έχουμε ξεχωρίσει ως εταιρεία

καθώς διαθέτουμε διάφορες και ολοκληρωμένες λύσεις στην διαχείριση αποβλήτων οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Προκειμένου να διατηρήσουμε μια στενή επαφή με τους πελάτες μας, θεωρούμε την εξυπηρέτηση των πελατών και την ικανοποίηση τους ως σημείο κλειδί των υπηρεσιών μας.

Με σκοπό λοιπόν να διατηρήσουμε τη συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες μας, έχουμε δημιουργήσει ένα πλήρως λειτουργικό τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Ο στόχος του τηλεφωνικού κέντρου είναι να διαχειρίζεται όλες τις κλήσεις και να κατευθύνει απευθείας κάθε πελάτη στον κατάλληλο ειδικό, προκειμένου για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Το τηλεφωνικό μας κέντρο απασχολεί το πιο εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να παράσχει σε όποιον μας καλεί τις πιο λεπτομερείς και ακριβείς απαντήσεις στις απορίες του.

Επιπρόσθετα, πιστεύουμε σθεναρά στην διατήρηση τακτικής επαφής με τους πελάτες μας, στοχεύοντας να παρέχουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Με την διατήρηση στενής επαφής με τους πελάτες μας μέσω του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πελατών, είμαστε ικανοί να προσαρμόζουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας στις ανακύπτουσες ανάγκες του πελατολογίου μας και του εκάστοτε περιβάλλοντος.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έδρα

Λεωφόρος Αθηνάς 7
Καβούρι – Βουλιαγμένη, 166 71
Αθήνα, Ελλάδα

Κεντρικά Γραφεία

1o χλμ. Μαρκοπούλου-Καλυβίων
(Τ.Θ. 115), 190 03
Αθήνα, Ελλάδα

Τηλέφωνο

(+30) 210.89.60.100

Fax

(+30) 210.89.61.100

Φόρμα Επικοινωνίας