Θέσεις Εργασίας

Αναζητούμε επαγγελματίες που σχετίζονται με το περιβάλλον με στόχο να διευρύνουμε την ομάδα μας.

Αναζητάμε συνεχώς αποφασισμένα και φιλόδοξα άτομα

που θέλουν να κάνουν την διάφορα στην παροχή περιβαλλοντικών υπηρεσιών. Προκειμένου να προσελκύσουμε και να αποκτήσουμε τα καλύτερα μυαλά στην βιομηχανία διαχείρισης αποβλήτων, προσφέρουμε ανταγωνιστικούς μισθούς, παροχές και άριστες εργασιακές συνθήκες σε όλους τους εργαζόμενους μας.

Χημικός Μηχανικός

Η διαχείριση επικίνδυνων απόβλητων απαιτεί ευρεία γνώση και τεχνογνωσία στις σύνθετες και περίπλοκες χημικές διαδικασίες. Η KAFSIS αναζητά πάντα χημικούς μηχανικούς με πάθος για το περιβάλλον που θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνολογίες διαχείρισης αποβλήτων ώστε να διατηρήσουν σε υψηλό επίπεδο και να αναβαθμίζουν συνεχώς τις υπηρεσίες μας.

Μηχανολόγος Μηχανικός

Αναζητούμε εξειδικευμένους μηχανολόγους μηχανικούς για την στελέχωση των τμημάτων μας με το καλύτερο επιστημονικό προσωπικό που υπάρχει στην αγορά εργασίας, καθώς χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής αποτελούμε πρωτοπόρο δύναμη στη διαχείριση των αποβλήτων, της πράσινης ενέργειας και στα εναλλακτικά μέσα παραγωγής καυσίμων.

Περιβαλλοντολόγος

Αν είστε παθιασμένοι με την προστασία του περιβάλλοντος, τότε το μέλλον της καριέρας σας μπορεί να είναι στην εταιρεία μας. Μας ενδιαφέρει να προσελκύσουμε άτομα που θα προάγουν την έντονη αλλαγή στις πολιτικές και τις πρακτικές του περιβάλλοντος παγκόσμια, ενώ παράλληλα θα προωθούν την βιώσιμη διαχείριση των αποβλήτων.

Ειδικός Αντιρρύπανσης

Η εταιρεία μας αντιμέτωπη καθημερινά με μολυσμένα εδάφη και ύδατα, συνεργάζεται με τους πλέον ειδικούς σε αυτό τον τομέα και δίνει αποτελεσματικές λύσεις για την αποκατάσταση του φυσικού μας περιβάλλοντος με την εξυγίανση του νερού, του αέρα και του εδάφους.

Βιολόγος Υδάτων

Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στον καθαρισμό του βυθού της θάλασσας, και οι βιολόγοι υδάτων είναι το στήριγμα στις υπηρεσίες μας, καθώς οι αρμοδιότητες τους δεν περιορίζονται μόνο σε υδάτινες επιφάνειες και πυθμένα αυτών αλλά και στην κατάθεση προτάσεων και βιώσιμων λύσεων για την εξυγίανση των υδάτων.

Ωκεανολόγος

Οι ωκεανολόγοι μας ερευνούν τις κύριες αιτίες μολύνσεων στα θαλάσσια και όχι μόνο ύδατα και προσπαθούν να βρουν τον καλύτερο τρόπο ώστε να παραμείνουν οι θάλασσες καθαρές και γαλάζιες καθώς και ασφαλείς, απαλλάσσοντας μας οριστικά από την έγνοια των αποβλήτων και λυμάτων που αποτελούν εστίες μόλυνσης.

Αίτηση Εργασίας

Πάντα αναζητούμε νέα μέλη να διευρύνουμε την ομάδα μας με επαγγελματίες σχετικά με το περιβάλλον.

Η εταιρεία μας κατέχει ηγετική θέση τόσο στη διαχείριση των αποβλήτων όσο και στις υπόλοιπες υπηρεσίες περιβάλλοντος και σε όλους τους συναφείς τομείς που έχουμε παρουσία. Είμαστε ολοκληρωτικά δοσμένοι στο να παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος από προϊόντα αλλά και υπηρεσίες στους πελάτες μας σε οικιστικούς, εμπορικούς, δημοτικούς αλλά και βιομηχανικούς κλάδους.

Αν είσαι φιλόδοξος, γρήγορος στο να μάθεις, ικανός να καταφέρνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και σε ενδιαφέρει να εργαστείς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως η εταιρεία μας, θα θέλαμε να σε γνωρίσουμε. Βρισκόμαστε πάντα σε αναζήτηση νέου προσωπικού που θα είναι σε θέση να προάγει την τεχνογνωσία μας στο χώρο, σύμφωνα πάντα με το σκοπό μας που είναι η διαχείριση των αποβλήτων και οι υπηρεσίες του περιβάλλοντος.

Μεταπτυχιακό δίπλωμα ή ισοδύναμη εμπειρία μηχανολόγου, ή παρόμοιο τομέα σπουδών, με τουλάχιστον διετή εργασιακή εμπειρία, κατά προτίμηση συνδεόμενη με την προστασία του περιβάλλοντος η/και στην διαχείριση αποβλήτων.

Απαιτούμενη γνώση των περιβαλλοντικών διατάξεων όπως ισχύει για την συμμόρφωση στην προστασία του περιβάλλοντος.

Εργασιακή γνώση των εταιρικών λειτουργιών και υπηρεσιών.

Απαραίτητη επίδειξη της επιθυμίας για συνεχή γνώση σχετικά με το αντικείμενο και συμμετοχή σε όλα τα τακτικά σεμινάρια, ώστε να διατηρήσει πλήρως ενημερωμένη την γνώση του σχετικά με τις βέλτιστες βιομηχανικές πρακτικές.